top of page

Jun 02, 2018

ECLAIR CUP 2018

jeugdtornooi Hockey 03 juni 2108

Beste Wim, 

Wij, het team van constantia Waregem U8boys, willen jullie van harte danken voor het leuke tornooi dat jullie vlekkeloos organiseerden afgelopen zondag; we zijn er volgend jaar opnieuw bij!!

Beste Veerle en Wim,

Graag zou ik jullie willen bedanken voor de prachte organisatie, de vlotte ontvangst, de aangename samenwerking (met een minimale inbreng van onzentwege) met Eclair - Sporkin U12 Girls met een fantastisch resultaat als gevolg.

Dit belooft voor de toekomst ;-)

Hallo Wim

Dikke proficiat met jullie organisatie - we hebben ervan genoten, 't waren hoogdagen op eclair ;-)

Beste,

Een dikke proficiat voor jullie organisatietalent en jullie volgehouden inzet om van het hockey tornooi een succes te maken !

Toen ik bij de camping car van “crevetje” stond, sprak ik met de dame, ploegverantwoordelijke U9, van Waregem.

“Bij ons zouden ze dat ook moeten doen."

Jan 08, 2018

Veerle Francier

Voorzitter Eclair Hockey - Oostende

Ons eerste Hockey-jeugdtornooi gaat door op 03 juni 2018.  Dankzij de kennis en ervaring van CDS hebben we er alle vertrouwen in dat dit een groot succes zal worden.

Professionaliteit en afspraken nakomen...CDS heeft dit hoog in zijn vaandel staan, denk ik.

Jan 24, 2018

Maarten Tratsaert

Jeugdvoorzitter KSV Bredene

Het begeleiden van ons audit-verhaal door Champions Define Sport was een topervaring. Beide begeleiders toonden zich flexibel, maar ook "straight to the point" bij het opstellen van een structuur en de nodige documenten om onze vereniging op de goede weg te helpen. We zijn dan ook trots aan te kondigen dat we mede dankzij C.D.S. volgend seizoen provinciaal voetbal spelen.

1 / 1

Please reload

bottom of page